Michal Lendel Krimi

Hrôza pri železničnej stanici: Vlak zrazil muža, ten neprežil devastačné poranenia!

Polícia vyšetruje okolnosti smrti zrazeného muža, ktorému sa stal osudným vlak idúci z Košíc do Prešova. Muži zákona už poznajú totožnosť nebohého, avšak vzhľadom na stav jeho tela je identifikácia náročná.

Ilustračný obrázok k článku Hrôza pri železničnej stanici: Vlak zrazil muža, ten neprežil devastačné poranenia!
Zdroj: TASR

Vo štvrtok okolo 18:00 hodiny došlo pri železničnej stanici Obišovce v košickom okrese k zrazeniu a usmrteniu muža, ktorý sa nachádzal na koľajisku. Podľa polície muža zrazil a usmrtil vlak prichádzajúci od Kysaku smerom do Prešova.

„Obhliadajúci lekár konštatoval smrť následkom devastačných poranení nezlučiteľných so životom, pričom predbežne cudzie zavinenie nevylúčil a nariadil vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu,“ uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. „Polícia v danej chvíli už pozná totožnosť nebohého, avšak vzhľadom na stav jeho tela je identifikácia náročná a preto pre potvrdenie totožnosti budú rozhodujúce výsledky analýzy DNA nebohého,“ doplnil Szabó. Všetky okolnosti tohto prípadu sú predmetom vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM