Rôzne Správy

Ich činy nezostali nepovšimnuté: Pracovníčkam košických detských domovov sa ušlo veľkej pocty!

Dostalo sa im veľkého uznania! Minister Richter ocenil dve zamestnankyne košických detských domovov.

Ilustračný obrázok k článku Ich činy nezostali nepovšimnuté: Pracovníčkam košických detských domovov sa ušlo veľkej pocty!
Zdroj: TASR

29– septembra tohto roku sa v Bratislave slávnostne odovzdávali ocenenia Sociálny čin roka a ocenenia pre zamestnancov detských domovov (DeD) a zamestnancov oddelení sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately úradov práce, sociálnych vecí a rodiny. Podujatia sa zúčastnili aj premiér Robert Fico (Smer-SD) a šéf Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR Ján Richter (Smer-SD).

„Môžem s veľkým potešením povedať, že pre budúci rok budeme môcť zvýšiť materský príspevok, zvýšiť rodičovský príspevok a postupne realizovať niektoré veci, ktoré sa týkajú mladých rodín a detí, čo celkom iste spoločnosť a mladé rodiny privítajú,“ oznámil okrem iného vo svojom príhovore minister práce.

Pri slávnostnom odovzdávaní ocenení mali právom svoje miesto aj Košice. Ocenenie v kategórii zamestnancov detských domov získali Martina Mikluščáková z DeD Hurbanova a Eva Kmecová z DeD Uralská v Košiciach. Spolu s nimi boli v tejto kategórii ocenené aj Jarmila Megová z DeD Ilava-Klobušice, Terézia Bakoňová z DeD Prešov, Oľga Belianská z DeD Prievidza, ako aj Milota Brndiarová z DeD Škovránok Hnúšťa a Mária Harisová z DeD Kolárovo.

Foto: Ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM