TOS Rôzne

Internet obletelo šialené VIDEO z Košíc: Tínedžer nebezpečne riskoval bláznivou JAZDOU!

Tínedžer v Košiciach naskočil na zadnú časť električky a jeho netradičná jazda mohla začať. Tento počin však mohol skončiť aj tragicky.

Ilustračný obrázok k článku Internet obletelo šialené VIDEO z Košíc: Tínedžer nebezpečne riskoval bláznivou JAZDOU!
Zdroj: Facebook.com/Košice - kuriozity a absurdity

„Keď cestovné zdražuje, ale ty už máš riešenie,“ s takýmto sprievodným textom sa objavilo na Facebooku šialené video, na ktorom sa mladík vozí na zadnej časti električky.

„Nemusí mať lístok, keďže sa nenachádza vo vozidle :D,“ okomentoval Erik a podobne s humorom to vzala aj väčšina ďalších, ktorí si pozreli video. „Keď sa chceš za každú cenu dostať z roboty, nič ťa nezastaví :D,“ smeje sa Pavol. „Tak toho revízor iste neskontroluje,“ poznamenala Marta.

„Fuu, ty kokos, riadne riskoval,“ napísala ďalšia komentujúca a pravdou je, že táto jazda naozaj ľahko mohla skončiť tragicky. V žiadnom prípade sa mladíka vo videu nesnažte napodobniť.

Článok pokračuje pod videom.

Zdroj: Facebook

„Vodič vzhľadom na dĺžku vozidla, čo predstavuje približne 30 metrov, si takúto vec nedokáže všimnúť a tým pádom ani jej zabrániť. Ostáva nám len apelovať na ľudí, aby nevykonávali podobné aktivity, nakoľko ide o vážne ohrozenie ich života a zdravia,“ uviedol na margo videa pre portál noviny.sk Róbert Lacko, vedúci Oddelenia centrálneho dispečingu Dopravného podniku mesta Košice.

Podľa polície je možné za takéto konanie uložiť pokutu vo výške do 50 eur v blokovom konaní na mieste a v správnom konaní do výšky 100 eur.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM