Alexandra Kolínská Rôzne

Jamy v centre Košíc ako na mínovom poli: Toto VIDEO vás rozplače od smiechu! :)

Niektorých Košičanov dostáva dopravná situácia v centre do varu. Iní sa rekonštrukčné práce snažia brať s humorom. Na tomto videu sa niekto parádne pohral s titulkami, ktoré farbisto opisujú aktuálnu situáciu v Košiciach. Pozrite si ho sami, smiech vám nedovolí dýchať.

Ilustračný obrázok k článku Jamy v centre Košíc ako na mínovom poli: Toto VIDEO vás rozplače od smiechu! :)
Zdroj: TASR

Autor videa využil dráždivú tému Košičanov, ktorou je dopravná situácia v centre. Kvôli prebiehajúcim rekonštrukciám električkových tratí bolo nutné uzavrieť frekventované časti mesta a vytvoriť alternatívne spôsoby dopravy ako dočasné zjednosmernenie ulíc, či vytvorenie obchádzok uzavretých častí. Naposledy bolo uzavreté aj staničné námestie.

Košičania napriek zápcham v centre nestrácajú humor: Mám pocit, že tam kopú dinosaurov :) – v tomto článku sme písali o nie príliš lichotivých vyjadreniach na situáciu v centre. Tentokrát sa na internete objavilo video, ktoré pobaví nielen tých, ktorí sa s nepriaznivou dopravnou situáciou v Košiciach denne stretávajú. Autor vtipného videa vkladá osobám do úst veľmi farbisté texty. V titulkách podľa autora dvaja muži debatujú o rekonštrukciách a doprave v Košiciach a náramne sa na tom zabávajú. Toto video vás zaručene pobaví. :)

Situáciu v centre však začali riešiť aj poslanci mestského zastupiteľstva. Košickí mestskí poslanci z opozície žiadajú od mesta harmonogram rekonštrukcie tratí. Podľa nich práce na nových električkových tratiach meškajú. Viac sa dočítate v článku Do rekonštrukcií v centre sa obuli mestskí poslanci: Od mesta žiadajú harmonogram!

Zdroj: youtube.com

Toto video vás zaručene pobaví!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM