Lukáš Zavacký Iné športy

Kickboxová lahôdka priamo v našom meste: Máme eso v rukáve!

Oslava bojového športu už čoskoro na dosah. Košice budú hostiť súťaž, na ktorej môže získať vysoké ocenenie kickboxeristka z nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Kickboxová lahôdka priamo v našom meste: Máme eso v rukáve!
Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž s názvom Košice Kickbox Gala ponúkne 7 finálových zápasov M SR 2016 v kickboxe K1 a 3 hlavné boje. Najvýznamnejším bude súboj o titul WAKO PRO majsterky sveta v kickboxe K1 – 56 kg medzi Veronikou Petríkovou zo Slovenska a Malgorzatou Dymus z Poľska.

Prvá spomenutá kickboxeristka však nebude reprezentovať len našu krajinu, ale i metropolu východu. Narodila sa v našom meste a je členkou klubu ŠKP Policajná škola Košice, kde súťaží pod vedením trénera Petra Bonka. Jej najväčším úspechom je zisk historicky prvej zlatej medaily pre Slovensko v roku 2015 zo seniorských WAKO majstrovstiev sveta v kickboxe.

Diváci sa teda majú na čo tešiť. „Podujatie podporil primátor mesta Richard Raši,“ informujú organizátori tejto výnimočnej akcie na plagáte. Uskutoční sa už 4. júna 2016 o 20:30 v Športovej hale Strednej odbornej školy železničnej na Palackého 14 v Košiciach. Celý večer bude trvať približne 2 hodiny.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM