Správy

Koncert pri očkovaní je fajn: Košičania ale navrhujú hamburger, guláš a niečo do ruky

Niekedy sa v radoch čakalo na mandarínky, banány pred Tuzexom, komentujú Košičania očkovanie, ktoré sa rozbehlo. Namiesto hudby by chceli mobily a guláš.

Ilustračný obrázok k článku Koncert pri očkovaní je fajn: Košičania ale navrhujú hamburger, guláš a niečo do ruky
Zdroj: Facebook.com/Jaro Polaček , Dnes24.sk

Košice s Košickým samosprávnym krajom spustili počas týždňa výjazdové očkovanie, aby sa mesto mohlo vrátiť v najbližších týždňoch mimo čiernu farbu.

Búrlivé reakcie

Prvou zastávkou očkovacieho autobusu bol priestor pred OC Galéria. Už od začiatku sa pred autobusom tvorili rady, no čakanie im spríjemňoval hudobný koncert. Práve to vyvolalo u našich čitateľov búrlivé reakcie.

Mnohým čitateľom nášho spravodajského portálu DNES24 prekážala práve hudba. Na našom oficiálnom facebooku Košice 24 atmosféru prirovnávali k odchodom na front aj k záverečnej scéne filmu Titanic.

iPhony, hamburger a guláš by ich prilákali

Helena napísala: ,,Biznis je biznis,, zo všetkého niektorí vedia ťažiť… V tých radoch sa covid asi nenachádza. Niekedy sa v tých radoch čakalo na mandarínky, banány pred tuzexom a dnes? Na očkovanie v „sterilnom“ prostredi bez vyšetrenia u svojho lekára ,ale zato na vlastnú zodpovednosť…“

Gabriela komentovala aj hudbu, ktorá spríjemňovala ľuďom čakanie na očkovanie. ,,To koho napadlo toto theatro s muzikou… to ako posledná pieseň do hrobu.“

Ján na našom facebooku na to reagoval: ,,Inšpirovali sa asi Titanicom, aj tam hrali až kým sa nepotopil.“

Lukáša hudbu nepriláka, ale príde, keď sa bude variť guláš. Nášho čitateľa Miroslava by zaujali viac iPhony a hamburger. A Peter si myslí, že čím viac sa o očkovaní hovorí, tým viac ho ľudia nechcú.

Nie všetky komentáre sú zverejniteľné. Viac na našom facebooku po kliknutí TU.

Pozrite si aj zábery zo spomínaného očkovania.

Čo sa deje v Košiciach?

Očkovanie pred obchodným centrom aj s koncertom
19
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM