Lenka Fedorová Kultúra

Konečne je tu koniec týždňa: 5 tipov ako ho stráviť v Košiciach

Víkend klope na dvere a milovníci humoru, histórie či umenia si prídu na svoje. Pozreli sme sa, aké kultúrne a spoločenské akcie prinesú najbližšie dni.

Ilustračný obrázok k článku Konečne je tu koniec týždňa: 5 tipov ako ho stráviť v Košiciach
Zdroj: TASR

ART FILM FEST UVÁDZA: COMEDY FESTIVAL/

1. apríla 2017 o 16:00, 18:00, 20:00, Kasárne/Kulturpark

Festivalu Art Film Fest, ktorý sa už po druhý raz bude konať v júni v Košiciach, predchádza séria filmových podujatí od začiatku roka. Art Film Fest v spolupráci so spoločnosťou Film Europe prináša každý mesiac špičkové filmové udalosti. Prvý apríl bude patriť Comedy festivalu.

AŽ NA KOV…

1. – 2. apríla 2017 o 9:00,V­ýchodoslovenské múzeum v Košiciach

Zreštaurované exponáty poškodené ohňom pri požiari hradu Krásna Hôrka si už môžu pozrieť aj návštevníci Východoslovenského múzea (VSM) v Košiciach. Výstavu Až na kov otvorili takmer presne na piate výročie zničujúceho požiaru.

SVET V UKRAJINSKO-SLOVENSKÝCH FARBÁCH“

1. – 2. apríla 2017 o 11:00, Kasárne Kulturpark

Výstava Svet v ukrajinsko-slovenských farbách, ktorá bude sprístupnená v Galérii Alfa v Kasárňach/Kul­turparku od 28. marca do 14. mája, je pozvánkou na tretí ročník Dní Ukrajiny v Košiciach.

NESKORO VEČER: TALKSHOW PETRA MARCINA V KOŠICIACH

2. apríla 2017 o 19:00, Košice, Dom umenia

Do Košíc zavíta Peter Marcin so svojou obľúbenou talkshow. Môžete sa tešiť na skvelú LIVE atmosféru, pútavé rozhovory, zábavné príhody a scénky, pesničky, či interakcie s divákmi! Hosťami budú herečka Zuzana Tlučková, herec Ivan Krúpa a heligonkárka a speváčka Vlasta Mudríková.

VLAKOM ZA UNESCOM

2. apríla 2017 o 07:20, Košice

Na úvod sezóny jázd nostalgickým vlakom za pamiatkami UNESCO sa návštevník dostane po jednej zo zabudnutých tratí do nevšednej jarnej scenérie gotického Spiša, priam do jeho srdca, do Spišského Podhradia. Vlak odchádza v nedeľu 2. apríla z hlavnej železničnej stanice v Košiciach o 7:20. Z dôvodu obmedzenej kapacity vlaku je nutná rezervácia miest vopred.

Foto: Ilustračné

Zdroj: kamdomesta.sk/ko­sice

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM