Lukáš Zavacký Šport

Korčuľovanie, aké sme tu ešte nemali: Košičania, zdoláme svetový rekord?

Posledný mesiac roka bude sprevádzať udalosť, ktorá dokonale zavŕši projekt Košice – Európske mesto športu 2016. Zúčastniť sa môžu všetci.

Ilustračný obrázok k článku Korčuľovanie, aké sme tu ešte nemali: Košičania, zdoláme svetový rekord?
Zdroj: TASR

Už 26. decembra o 16:00 sa v T-Systems Športovo-zábavnom areáli začne 24 hodinové korčuľovanie, na ktorom chcú organizátori prekonať doteraz najvyššie zaznamenané výsledky na Slovensku – v počte prejdených kilometrov na ľade i zúčastnených.

Zároveň túžia v oboch disciplínach prekonať Guinessov rekord. Podmienkou však je, aby na klzisku bol počas celého priebehu podujatia stále aspoň 1 človek.

„Akciu bude sprevádzať zaujímavý program, hlavne v nočných hodinách,“ uvádza sa na webovej stránke emskosice.sk. Prihlásiť sa na ňu dá kliknutím na tento odkaz.

Vymedzená plocha na Alejovej 2 je dostupná aj pre verejnosť, a to v stredu a v piatok od 13:15 do 18:00, ale tiež cez víkend od 10:00 do 18:00. Záujemcovia z radov športových klubov, podnikov, firiem, škôl, škôlok a rôznych organizácií si ju môžu za poplatok prenajať.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám nikdy neunikne.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM