Lukáš Zavacký Futbal Šport

Najlepší futbalisti jesene v Košiciach? VSS má víťaza, Lokomotíva s hlasovaním

Futbalová jeseň v 2. najvyššej súťaži na Slovensku bola pre košické zoskupenia vynikajúca. Kto mal na tom najväčšiu zásluhu? Rozhodnutie sa dostalo do rúk fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Najlepší futbalisti jesene v Košiciach? VSS má víťaza, Lokomotíva s hlasovaním
Zdroj: TASR

VSS na čele, Lokomotíva o 2 priečky nižšie. Takto si počínajú celky z metropoly východu. Postup do nadstavby majú zaručený, keďže do konca základnej časti odohrajú už len po 2 zápasy. Po ostatných dueloch v tomto roku sa uskutočnilo hlasovanie o ich najlepšieho hráča úvodnej fázy sezóny.

Vedúce mužstvo ligy pozná svojho víťaza. Stal sa ním Jakub Kotěra, za ním skončil Dalibor Takáč a 3. miesto patrí Michalovi Jonecovi a Mojmírovi Trebuňákovi.

V ďalšom tíme z metropoly východu však ešte konečné výsledky nie sú známe. Anketu možno ovplyvniť, keďže končí až 20. decembra 2016. V súčasnosti ju vedie Róbert Jano pred Kamilom Karašom a Miloslavom Brédom. Zapojiť sa môže každý na oficiálnej webovej stránke klubu, a to kliknutím na tento odkaz.

/Informácie sú aktuálne k 24. novembru 2016, 9:30./

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám nikdy neunikne.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM