Lenka Fedorová Kultúra Správy

Košičania, dobré o nich vedieť: Takéto pekné akcie sa v blízkom čase uskutočnia!

Košičania, viete o nich? Vybrali sme pre vás niekoľko našich tipov na zaujímavé podujatia, ktoré sa uskutočnia už cez tento týždeň v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Košičania, dobré o nich vedieť: Takéto pekné akcie sa v blízkom čase uskutočnia!
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

CESTOVATEĽSKÉ KINO: KUBA

13. február 2018, Kino Úsmev

Neodolateľné slnko, skvelé drinky, exotická kuchyňa, kubánska hudba…to všetko a ešte omnoho viac láka do svojich osídel cestovateľov z celého sveta.

KONCERT SMOLA A HRUŠKY

13. februára 2018 21:00, T-Klub

Letný semester treba začať tak, ako sa patrí, parádnou akciou. V T-Klube sa už čoskoro predstaví známa kapela zo Spiša, Smola a hrušky. Tak „VypuSTres“ a príďte sa zabaviť.

VALENTÍN V ZOO

14. februára 2018 o 09:00 – 16:00, ZOO – Kavečany

Sviatok všetkých zaľúbených sa blíži. Košická zoo láka návštevníkov zvýhodneným vstupným. Stačí si svoju lásku pri vstupe spečatiť bozkom!

ZIMNÝ FESTIVAL JEDLA 2017

Do 15. februára 2017, Košice

Šéfkuchári z najlepších košických reštaurácií ponúknu návštevníkom Zimného festivalu jedla jedlá v troch kategóriách, a to: Naše ikonické jedlo, Chute regiónov a Recepty našich mám.

KARIN ŠKULTÉTY: VÝBER Z TVORBY

Do 26. februára 2018 o 08:00 – 16:00, Átrium klub Mestskej časti Košice-Západ

Átrium klub pozýva na výstavu výtvarníčky Karin Škultétyovej, ktorá potrvá do 26. februára 2018 a navštívíť ju môžete každý pracovný deň v čase od 08:00 – 15:00 hod.

BRAZÍLSKY KARNEVAL 2018

17. februára 2018 o 16:00, Výmenník Važecká

Výmenník Važecká a Loďka nádeje organizuje pre všetky deti Brazílský karneval, na ktorom sa môžu tešiť na tanečné vystúpenia, súťaže, tombolu, diskotéku i maľovanie na tvár.

MARTHA & TENA ELEFTERIADU – SRDCE NA DLANI

15. februára 2018 o 19:00, Historická radnica (bývalé kino Slovan)

Po úspešnom koncerte v roku 2016 sú Martha a Tena opäť v Košiciach! Príďte si vychutnať ich jedinečný koncert v košickej Historickej radnici.

ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO – MUZIKÁLOVÁ ROZPRÁVKA

17. februára 2018 o 15:30, SOŠ automobilová

Muzikálová rozprávka Ľadové kráľovstvo zožala vo svete obrovský úspech. V tomto prevedení sa k deťom vracia formou divadelnej muzikálovej rozprávky. V predstavení účinkujú originálne herečky a speváčky, ktoré prepožičali hlas animovaným postavám v rozprávke a v predstavení zaspievajú naživo.

MERKÚR NIE JE LEN PLANÉTA

Do 3. marca 2018 o 08:00 – 20:00, OC Cassovia

Nielen deťom, ale aj rodičom a fanúšikom techniky je určená veľká interaktívna výstava s názvom „Merkúr nie je len planéta“. Základom legendárnej stavebnice sú pásy a profily rôznych tvarov a dĺžok z lakovaného oceľového plechu so sieťou predvŕtaných otvorov. Tieto dielce sa spojujú šrúbkami a matičkami.

BRICKLANDIA – VÝSTAVA Z LEGOKOCIEK

Do 29.4.2018, Hlavná 48 v suteréne Barkóczyho paláca, Košice

Bricklandia obsahuje rôzne scenérie, ako mesto s modulárnymi domami, vlakové koľajisko, útok pirátov na pevnosť, westernové mestečko, vesmírny prístav, Pán prsteňov, dobývanie hradu či LEGO Friends.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM