Michal Lendel Rôzne

Košičania sa môžu prevetrať na parádnych mašinách: Do mesta dorazí kamión plný harlejov!

Košice čaká skutočné dobrodružstvo a víkend plný slobody. Do metropoly východu po prvýkrát zavíta celosvetovo úspešné podujatie Harley on Tour. Počas akcie si budete môcť osedlať tieto štýlové stroje.

Ilustračný obrázok k článku Košičania sa môžu prevetrať na parádnych mašinách: Do mesta dorazí kamión plný harlejov!
Zdroj: TASR

Ako Košice 24 informoval PR manažér podujatia Edo Kopček, americké harleje sa budú premávať po uliciach mesta Košice 5. a 6. júla. „Spolu vyrazí na cesty počas oboch dní až 350 jazdcov. Otestovať novinky aj mimoriadne obľúbené modely tejto legendy môže každý držiteľ vodičského oprávnenia typu A bez obmedzení,“ povedal Kopček. Na parkovisku pred Carrefourom bude podľa jeho slov pripravený pre fanúšikov štýlových strojov, ale aj rodiny s deťmi atraktívny program.

Počas tohto leta privezie špeciálne upravený kamión 23 úplne nových modelov okrem Slovenska do ďalších pätnástich krajín. „Záujemcovia o bezplatné jazdy sa musia nahlásiť vopred. Prihlásiť sa dá aj priamo u prešovského predajcu alebo telefonicky. Podmienkou je mať platný vodičský preukaz typu A bez obmedzení,“ pripojil Kopček.

Jazdiť sa má od desiatej do piatej každú hodinu v dvoch kolónach. V meste nebudú žiadne špeciálne dopravné obmedzenia. Organizátori preto prosia vodičov o zvýšenú opatrnosť na cestách počas tohto víkendu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM