Lenka Fedorová Rôzne

Košičania sa rozhodli darovať kilečká: Nejde o diétu, tipnite si, čo je za tým :)

Mestská časť Košice-Juh sa rozhodla pre zaujímavý krok. pripravila akciu, na ktorej sa ľahko môžete zbaviť vašich kíl. Nie ale z tukových zásob :)

Ilustračný obrázok k článku Košičania sa rozhodli darovať kilečká: Nejde o diétu, tipnite si, čo je za tým :)
Zdroj: TASR

V mestskej časti Košice-Juh sa rozhodli pre radikálny krok. Blížia sa veľkonočné sviatky, ktoré sa vyznačujú hojnosťou a stolmi zaplnenými všelijakými dobrotami. To však nie je samozrejmosťou pre každého. Preto sa Južania rozhodli zorganizovať akciu, na ktorej môžete darovať základné potraviny tým, ktorí by inak tieto sviatky nemohli patrične osláviť.

Cieľom akcie „Daruj kilečko“ je pripraviť štedrejšie Veľkonočné sviatky pre občanov a rodiny v hmotnej núdzi, ktorí žijú v Mestskej časti Košice-Juh. Spríjemniť sviatočné chvíle tak môžete tým, ktorí to najviac potrebujú.

Z hľadiska zabezpečenia hygieny darovaných potravín môžu darcovia priniesť iba balené potraviny v originálnych obaloch v záručnej dobe (ryža, cukor, múka, cestoviny, mlieko, konzervy, hrach, šošovica, cukrovinky a pod.).

„Darcovia môžu potraviny doniesť v pracovných dňoch Po, Ut, Št, Pi od 8,00 hod do 15,00 hod a v stredu od 8,00 hod do 17, 00 hod. na oddelenie sociálnych vecí Miestneho úradu Mestskej časti Košice – Juh,“ priblížila udalosť Darina Kvetková, pracovníčka Miestneho úradu.

Ak ste sa rozhodli, že aj vy priložíte ruku k dielu, neváhajte a príďte odovzdať základné potraviny na oddelenie sociálnych vecí Miestneho úradu mestskej časti Košice-Juh na Smetanovú 4. Zbierka potravín potrvá od 7. – 21. marca 2016.

Môže vás zaujímať:

Pre ľudí s veľkým srdcom: Na sídlisku KVP sa bude konať zbierka, vyhrať môžete aj hodnotné ceny!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM