Lukáš Zavacký Správy

Pre ľudí s veľkým srdcom: Na sídlisku KVP sa bude konať zbierka, vyhrať môžete aj hodnotné ceny!

V mestskej časti Košice – KVP sa odohrá zbierka vecí z domácnosti. Môžete sa tak zbaviť nepotrebného a dokonca vyhrať aj hodnotné ceny...

Ilustračný obrázok k článku Pre ľudí s veľkým srdcom: Na sídlisku KVP sa bude konať zbierka, vyhrať môžete aj hodnotné ceny!
Zdroj: TASR

Akcia sa bude zameriavať na darovanie šatstva, obuvi, domácich potrieb (riad), lôžkovín, posteľnej bielizne, uterákov, diek, hračiek a elektroniky.

„Prispievatelia, ktorí prinesú veci do zbierky dostanú zlosovateľné kupóny. Ceny budú vylosované na podujatí Vianoce na KVP v závere roka 2016 spoločne za všetky zbierky. Veci zozbierané pri zbierkach distribuujeme prostredníctvom neziskových organizácií,“ povedala Alica Schützová zo sociálneho referátu mestskej časti Košice – Sídlisko KVP.

Okrem toho prezradila aj dôvod konania tejto akcie. „Organizujeme zbierky v pevných termínoch, a to prvé piatky v mesiacoch marec, jún, september a december. Vykonávame ich preto, aby ľudia nevhadzovali do kontajnerov medzi komunálny odpad veci, ktoré je možné ešte používať.“

Udalosť, ktorú usporadúva mestská časť Košice – Sídlisko KVP spolu s OZ Prameň života, sa najbližšie uskutoční 4. marca od 16:00 do 19:00 v Dennom centre, OC IV., Cottbuská 36 na 1. poschodí.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM