Alexandra Kolínská Rôzne

Košičanky rozhodli o najsexi hokejistovi: Reakcie našich fešákov vás pobavia :)

V ankete o najsexi hráča HC Košice sme síce medailu neodovzdávali, ale košické fanynky si svojich favoritov vybrali. Zaujímala nás aj reakcia oboch víťazov Erika Černáka (17) a Mareka Bartánusa (27).

Ilustračný obrázok k článku Košičanky rozhodli o najsexi hokejistovi: Reakcie našich fešákov vás pobavia :)
Zdroj: TASR

Košické dievčatá – fanynky aj nefanynky – sme v uliciach Košíc oslovili s otázkou. Kto je podľa vás najkrajší hokejista a prečo? Najviac hlasov od košických báb dostala napokon dvojica hráčov HC Košice, Marek Bartánus a Erik Černák.

Obaja chalani sa výsledok našej ankety dozvedeli v šatni od spoluhráčov. „Boli tam také podpichovania ale zobral som to normálne,“ hovorí mladučký Erik Černák. „Tak určite si z nás robili srandu s Erikom, to je tak, každý u nás v kabíne si myslí, že je pekný, takže určite sme boli chvíľku na smiech, ale v tom dobrom myslím,“ priznáva Marek Bartánus.

„Ja som bol dosť prekvapený, lebo sa nepovažujem za žiadneho krásneho hokejistu, takže som bol prekvapený“ povedal otvorene Marek. „Moja manželka sa z toho tešila,“ dodal.

Ani Erik Černák víťazstvo v podobnej ankete nečakal a ako povedal, nikdy som nič také ešte nezažil. Bolo to preňho prekvapenie. „Tak určite som rád, že som vyhral tú anketu. Ďakujem dievčatám, že mi dali hlasy. Každopádne ich pozdravujem a dúfam, že sa mi ešte niekedy niečo také podarí vyhrať,“ pozdravuje svoje fanynky Erik.

S Marekom to však budú mať obdivovateľky ťažšie. „Ja mám manželku, dve deti, takže som zadaný. :D Ale ďakujem za podporu,“ odkazuje fanynkám Marek.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM