Eva Mikulová Rôzne

Košickí speváci Peter Bič a Lukáš Adamec si počas Vianoc oddýchnu s rodinami

Umelci majú svoje rodiny, ktoré sú pre nich prioritou počas celého roka. Ale počas sviatkov chcú s nimi tráviť čo najviac času. Silvester už majú pracovný.

Ilustračný obrázok k článku Košickí speváci Peter Bič a Lukáš Adamec si počas Vianoc oddýchnu s rodinami
Foto: Eva Mikulová

Košickí speváci Lukáš Adamec a Peter Bič sú rodinne založení ľudia a tak niet divu, že najkrajšie sviatky v roku budú so svojimi najbližšími – s manželkami a s deťmi. A obaja ich strávia, samozrejme, v Košiciach.

Peter z Košíc nikdy neodišiel a Lukáš, i keď sa už odsťahoval na západné Slovensko, na svoje rodné mesto nikdy nezanevrel a vždy sa sem rád vracia.

Lukáš Adamec

„Na Vianoce budem so svojou rodinou v Košiciach a budeme ich oslavovať ako väčšina Slovákov. To znamená, že i štedrá večera bude tradičná. Spoločne sa zídeme pri stole a nebude chýbať rezeň, kapor, šalát, kapustnica. Silvester už mám však pracovný,“ prezradil nám.

Peter Bič

Podobne je tomu aj u Bičovcov: „Sú to rodinné sviatky a veľmi si cením, že zavládne taký pokoj a budeme všetci spolu. I my máme klasické menu, nie sme prívržencami žiadnych experimentov. Bude ryba, šalát, kapustnica a bobáľky, ktoré nesmierne milujem.“

A Košičania sa môžu na Petra Biča a jeho skupinu tešiť už na Silvestra. „Mám ho pracovný a budem hrať na námestí v Košiciach,“ dodáva.

Zdroj: TASR
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM