Rôzne

Košickí študenti a lá hollywoodske hviezdy: Takto sa kradne triedna kniha vo veľkom štýle!

Streľba na streche domu, guľky svištiace tesne okolo hrdinu v spomalenom zábere... a to je len začiatok. Tak takéto kradnutie triednej knihy v hollywoodskom štýle si pripravili maturanti bilingválneho gymnázia Parku mládeže. Musíte to vidieť!

Ilustračný obrázok k článku Košickí študenti a lá hollywoodske hviezdy: Takto sa kradne triedna kniha vo veľkom štýle!
Zdroj: Webnoviny.sk

Študenti bilingválneho gymnázia Park mládeže v Košiciach stavili na kradnutie triednej knihy po hollywoodsky. Chronicky známe filmové snímky opäť ožívajú v podaní maturantov. Príbeh triednej knihy sa pomaly prepletá s dejmi najznámejších snímok strieborného plátna.

Samozrejme nechýbajú akčné scény kultového sci-fi filmu Matrix, kde na streche o triednu knihu bojujú superakčný hrdina Neo s agentom v Smithom. Odtiaľ sa kniha dostáva do čarovného sveta Harryho Potera. Nesmie chýbať ani trošku romantiky v podaní Titanicu. No tam príbeh triednej knihy maturantov z bilingválneho gymnázia Parku mládeže nekončí…

„Nápad perfektný, kostými perfektné, kamera a spracovanie perfektné. Celkove hodnotenie 10×1* fakt super,“ píše sa v jednom z komentárov pod videom.

Foto: ilustračné

Únos triednej knihy v hollywoodskom štýle
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM