Lenka Fedorová Rôzne

Krásna modelka reprezentuje v súťaži Košice i celý východ: Aký je jej recept na krásu? FOTO

Monika Novabilská (25) je finalistkou súťaže Fotomodelka Európy 2016. Do finále sa prebojovala nielen ako jediná Košičanka, ale aj ako jediná východniarka. V rozhovore prezradila viac o svojich plánoch i ako sa udržať krásna.

Ilustračný obrázok k článku Krásna modelka reprezentuje v súťaži Košice i celý východ: Aký je jej recept na krásu? FOTO
Zdroj: Igi Petrilla Foto

Monika Novabilská je mladá usmievavá baba, ktorej vášňou je fotenie. Podľa jej slov chcela byť už od malička stredobodom pozornosti, odlíšiť sa a vytŕčať z radu. Fotenie ju veľmi lákalo, a tak sa mu chce venovať aj naďalej. V rozhovore prezradila aj jej vlastný recept na krásu.

Vo finálovej šestnástke sa ocitla nielen ako jediná Košičanka, ale zároveň aj ako jediná východniarka a najnižšia zo súťažiacich. K súťaži ju naviedol kamarát. „Môj veľmi dobrý kamarát-fotograf Igor Petrilla mi povedal, že sa organizuje táto súťaž. Poprosila som ho či by bol ochotný so mnou cestovať na kasting ako moja podpora a on súhlasil :-). Prehovárať ma veľmi nemusel nikto, pretože som sa vždy chcela zúčastniť takejto súťaže, problém však bol, že moja výška nezodpovedala požiadavkám. A už keď sa naskytla možnosť, prečo ju nevyužiť,“ prezradila s úsmevom Monika.

Moniky sme sa opýtali, ako vyzerá jej bežný deň a čo robí preto, aby sa udržiavala vo forme. Jej odpoveď vás možno prekvapí.

„Ako na východe…práca, práca, práca. Snažím sa jesť zdravšie, ľahšie, ale občas príde chuť aj na niečo vyprážané a nezdravé. Špeciálne necvičím ani nedržím diéty, ale rada športujem a keď je príležitosť tak ju využijem,“ prezradila s humorom svoj denný rytmus Monika.

Doteraz sa zatiaľ zúčastnila módnej prehliadky v Bratislave, ako tvrdí, viac akcií, ktoré sa konali nestihla. Súťaž však vníma ako vynikajúcu skúsenosť. „Je to pre mňa nová skúsenosť, a už sa teším na sústredenie. Uvidíme ako sa to ďalej vyvinie. No mojím plánom je samozrejme vyhrať, postúpiť do Európskeho kola a reprezentovať Slovensko,“ tvrdí Monika.

Našim čitateľkám prezradila aj jej vlastný recept na krásu, ktorý každému odporúča. „Čitateľkám radím, aby robili veci, ktoré ich robia šťastnými. Pozitívny, usmievavý človiečik je hneď krajší,“ dodala na záver Monika. Ak ste sa ju rozhodli podporiť, môžete tak urobiť zaslaním SMS na číslo 6668 v tvare F11.

Foto: Igi Petrilla Foto

Monika je v súťaži jedinou východniarkou
4
Galéria
Zdroj: Igi Petrilla Foto
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM