Alexandra Kolínská Krimi

Kuriozita, aká sa len tak nevidí: Miňo (20) a Paľo (25) skončili v cele vedľa seba

Košickým policajtom sa naskytol v skutku nevídaný prípad. Podľa informácií od polície mal prichytený Milan (20) bez vodičáku a so zákazom požiadať kamaráta o pomoc, no o chvíľu už sedel Paľo (25) v cele vedľa neho.

Ilustračný obrázok k článku Kuriozita, aká sa len tak nevidí: Miňo (20) a Paľo (25) skončili v cele vedľa seba
Zdroj: TASR

Polícia počas víkendu obvinila dvoch vodičov z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. „Obaja majú uložené zákazy viesť motorové vozidlá. Obvinený Milan T. (20) z okresu Košice-okolie v sobotu v popoludní, viedol osobné motorové vozidlo značky Daewoo Tico po ceste v smere od Košíc do obce Nižná Myšľa. Bol zastavený a kontrolovaný hliadkou PZ, ktorá pri kontrole okrem toho, že má uložený zákaz zistila, že ani nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Ďalšiu jazdu mu zakázali a umiestnili ho do cely policajného zaistenia,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Zavolal kamaráta ktorý mal odstavené auto odšoférovať. Policajná hliadka si posvietila“ aj na neho, ten skončil vedľa neho v cele. Pavel Z. (25) z tej istej obce v okrese Košice-okolie si sadol za volant toho istého vozidla, ktoré riadil od obce Nižná Myšľa do obce Ždaňa. Tohto zastavili a kontrolovali pred miestnym cintorínom v obci Ždaňa. Počas kontroly zistili, že ani tento vodič nie je držiteľom vodičského oprávnenia a má taktiež uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá,“ dodal Szabó. Požitie alkoholu u vodičov policajti nezistili. V prípade dokázania viny im hrozí až dvojročný pobyt za mrežami.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM