Alexandra Kolínská Krimi

Lekari košickej onkológie zažili šok: Muž (59) sa im vyhrážal zastrelením!

Nepríjemný zážitok zasiahol nielen košickú onkológiu, ale aj Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Podľa polície sa im muž (59) vyhrážal likvidáciou.

Ilustračný obrázok k článku Lekari košickej onkológie zažili šok: Muž (59) sa im vyhrážal zastrelením!
Zdroj: TASR

Policajti z oddelenia Košice-Staré mesto obvinili zo spáchania prečinu násilia proti skupine obyvateľov muža (59) z Moldavy nad Bodvou. „Obvinený sa vo štvrtok 26.2.2015 v kan­celárii onkologického ústavu v Košiciach, vyhrážal lekárom ublížením na zdraví a smrťou,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Následne v ten istý deň v priestoroch Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou sa vyjadril, že by bolo najlepšie všetkých, ktorí ublížili jeho manželke a jemu, postrieľať,“ povedal Szabó.

Nasledujúci deň podľa hovorcu sa Moldavčan počas telefonického rozhovoru vyhrážal postrieľaním aj tým, ktorí vraj neposkytli dostatočnú a rýchlu zdravotnú starostlivosť jeho manželke. „Takto vzbudil u poškodených lekárov dôvodnú obavu o ich životy a zdravie,“ dodal Szabó. Muža ešte v piatok polícia zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.

Prečítajte si aj:

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM