Eva Mikulová Samospráva

Magistrát sa otvára pre verejnosť, dane budete môcť zaplatiť aj osobne

Od stredy 6. mája sa na prízemí magistrátu mesta otvára aj pokladňa mesta Košice.

Ilustračný obrázok k článku Magistrát sa otvára pre verejnosť, dane budete môcť zaplatiť aj osobne
Foto: Eva Mikulová

Od pondelka 4. mája je už otvorená podateľňa na prízemí magistrátu, v ktorej môžu obyvatelia mesta podať rôzne písomnosti a úradné dokumenty. Informuje mesto na svojej oficiálnej stránke.

Podateľňa mesta je otvorená počas pracovných dní a to v pondelok, utorok a štvrtok vždy medzi 8.00 – 15.30 hod. V stredu sú otváracie hodiny posunuté až do 18.00 hod., v piatok naopak skrátené do 14.30 hod.

Povinné hygienické prestávky

Od stredy 6. mája sa na prízemí magistrátu mesta otvára aj pokladňa mesta Košice. Jej úradné hodiny budú rovnaké ako u podateľne s tým rozdielom, že každé dve hodiny sa priestory budú dezinfikovať.

Prestávka na dezinfekciu bude medzi 9.45–10.00 hod., 11.45–12.00 hod., 13.45–14.00 hod. a v stredu aj 15.45–16.00 hod.

Činnosť pokladne bude zabezpečená v špeciálnom režime pri zachovaní dodržiavania všetkých hygienických opatrení. Vstup do nej bude umožnený len osobám, ktoré si chránia tvár rúškom a v prípade potreby budú mať na písanie k dispozícii aj vlastné pero.

Tí, ktorí budú chcieť zaplatiť v hotovosti za daň z nehnuteľností alebo komunálny odpad, sa musia pripraviť na to, že v prípade väčšieho počtu ľudí budú musieť čakať v rade pred magistrátom mesta v dvojmetrových rozostupoch.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM