Alexandra Kolínská Hokej

Majstrovstvá v plnom prúde: Pozrite kedy a kde môžete fandiť našim chlapcom v košickom hokejovom mestečku!

Na Majstrovstvá sveta v hokeji sa tešilo aj množstvo Košičanov. Ak ste jeden zo skalných fanúšikov ľadového hokeja, prečítajte si kedy a kde môžete fandiť našim chlapcom.

Ilustračný obrázok k článku Majstrovstvá v plnom prúde: Pozrite kedy a kde môžete fandiť našim chlapcom v košickom hokejovom mestečku!
Zdroj: TASR

Ďalší ročník projektu Hokejové mestečko, ktoré v Košiciach funguje od roku 2011 pod záštitou starostu mestskej časti Košice Sever, je opäť tu. Vďaka tomuto projektu sa v areáli Amfiteátra v Košiciach realizujú televízne prenosy z hokejových majstrovstiev sve­ta.

Starosta, zároveň aj mestský poslanec Marián Gaj sa do tohto projektu pustil tento rok aj v súvislosti s tým, že Košice sa uchádzajú o titul Európske hlavné mesto športu. Na zápasy je možné zakúpiť permanentky. Podľa informácií od starostu Severu, finančná čiastka, ktorá sa za permanentky vyzbiera, bude slúžiť na zaplatenie prenájmu obrazovky, ozvučenie amfiteátra, bezpečnostnú službu, zdravotnú službu, sprievodný program, moderovanie, propagáciu podujatia a vysielacie práva.

„V prípade, že naši hokejisti postúpia ďalej, budeme premietať každý zápas až do konca našej hokejovej cesty na týchto majstovstvách a všetky druhy permanentiek budú platné aj na tieto zápasy,“ uvádza Gaj.

Najbližšie plánované prenosy zápasov v Amfiteátri:

  • 9. máj 2015, sobota: SVK-FIN o 16:15
  • 10. máj 2015, nedeľa: SVK-RUS o 20:15
  • 12. máj 2015, utorok: SVK-USA o 16:15
  • 14. máj 2015, štvrtok: Štvrťfinále (ak postúpime zo základnej skupiny)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM