Eva Mikulová Rôzne

Malé športovkyne a športovci sa opäť predstavia na Fitness zábavnej show

Podujatie sa koná už po ôsmy krát a najmladšia kategória je od 5 rokov. Na podujatí vystúpi aj speváčka Veronika Rabada a kubánska speváčka Janelis Fernandez Diaz.

Ilustračný obrázok k článku Malé športovkyne a športovci sa opäť predstavia na Fitness zábavnej show
7
Galéria
Zdroj: FB Janka Kordiakova

V OC Atrium Optima sa v sobotu 9. marca počas celého dňa, opäť koná populárna športová súťaž pre všetky šikovné deti s názvom Fitness zábavná show detí 2019. Organizuje ju známa košická fitneska Janka Kordiaková spoločne so Strednou Športovou školou na Tr.SNP.

Ako J. Kordiaková vraví, tento rok bude show trochu iná ako po minulé roky. „Bude v štýle pop foklór & latino a je zameraná na deti všetkých vekových kategórií. Deti zábavnou formou získajú záujem o šport a každé bude odmenené.“

Budú i spevácke vystúpenia

Súťažiaci sú deti z východného Slovenska a súťaži sa v kategórii fitness v 4. kategóriách vo veku od 5 r. do 15 r. + skupinové vystúpenia. 

„Nebude to len o súťaži. Predstavia sa aj malé modelky, tanečné skupiny deti z materských a základných škôl a uvidíte aj tanečné vystúpenia detských tanečných škôl v Košiciach. Sportové vystúpenia detských bojových umení a exhibičné vystúpenia športov Strednej Športovej školy. Vítaný je každý návštevník a veríme, že všetci budú mať príjemné zážitky,“ dodáva J. Kordiaková.

Na podujatí vystúpi aj speváčka Veronika Rabada a kubánska speváčka Janelis Fernandez Diaz.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM