Lenka Fedorová Krimi

Marián (45) na audine sa ukázal v pravom svetle: Z nehody na Južnej triede zdrhol, prekvapivá dohrávka na KVP...

Zdá sa, že Marián (45) z Košíc má vážny problém. Precenil svoje vodičské schopnosti, teraz mu podľa polície v prípade dokázania viny hrozí basa.

Ilustračný obrázok k článku Marián (45) na audine sa ukázal v pravom svetle: Z nehody na Južnej triede zdrhol, prekvapivá dohrávka na KVP...
Zdroj: Dnes24.sk

„Polícia obvinila zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 45-ročného Mariána z Košíc,“ informoval o tom hovorca KR PZ v Košiciach Alexander Szabó.

Podľa hovorcu brázdil obvinený Košičan 12. apríla 2016 popoludní po ulici Južnej Triede v Košiciach na motorovom vozidle zn. Audi Q5. Svoju jazdu nezvládol a narazil do vozidla zn. Fiat Fiorino, ktoré stálo v kolóne. Vozidlo Fiat po zrážke odhodilo do vozidla zn. Suzuki Swift.

Podľa slov hovorcu obvinený vodič z miesta nehody ušiel. Ďaleko však nezašiel, zastavila ho hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky na Triede KVP. Vodič sa podrobil dychovej skúške na zistenie alkoholu v dychu, pri ktorej mu bola nameraná hodnota 1,07 mg/l (2,23 promile).

„Pri nehode došlo k ľahkému zraneniu vodiča Fiatu. V prípad dokázanie vinu hrozí vodičovi až ročné väzenie,“ uviedol na záver Szabó.

Môže vás zaujímať:

Martin (35) z Košíc už čelí obvineniu: Policajti mu v aute našli poriadnu kopu metamfetamínu!

Vodička na peugeote si zrejme nevšimla rútiaci sa kolos: Škoda za tisíce!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM