Krimi

Mladík šoféroval bez vodičáku: Riskantná jazda skončila hrozivou nehodou

Auto zastavil až betónový mostík. Našťastie, odniesli si to len plechy na aute.

Ilustračný obrázok k článku Mladík šoféroval bez vodičáku: Riskantná jazda skončila hrozivou nehodou
3
Galéria

V stredu (15. 12.) popoludní sa na Kavečianskej ceste v Košiciach stala vážna dopravná nehoda. Spôsobil ju mladík bez vodičáku.

Nemal vodičák

Ako uvádza polícia na sociálnej sieti, 18-ročný Košičan, ktorý ešte nikdy nemal vydaný vodičský preukaz, viedol osobné motorové vozidlo zn. BMW, po Kavečianskej ceste. „Pri prejazde miernej ľavotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, dostal s vozidlom šmyk a prešiel do protismeru. Z cesty zišiel do odvodňovacieho kanálu a tam prednou časťou vozidla narazil do betónového mostíka, od ktorého sa auto odrazilo naspäť na cestu,“ opísala polícia.

Ľahké zranenia

Okrem „nevodiča“ sa vo vozidle nachádzali ďalší štyria spolujazdci vo veku 18, 18, 17 a 17 rokov. Všetci boli prevezení do nemocnice a podľa predbežného vyjadrenia lekárov utrpeli všetci pasažieri iba ľahké zranenia.

Na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu bol vodič podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok bol negatívny. Celková predbežná škoda bola vyčíslená na 70 300 eur. Dopravná nehoda je predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Nehoda na Kavečianskej ceste
3
Galéria

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM