Krimi

Muža, ktorý znepríjemňoval život obyvateľom Pereša, vzali do väzby

Polícia v pondelok vzala do väzby 37-ročného Košičana, ktorý mal dlhodobo znepríjemňovať život obyvateľom košickej mestskej časti Pereš.

Ilustračný obrázok k článku Muža, ktorý znepríjemňoval život obyvateľom Pereša, vzali do väzby
3
Galéria
Zdroj: KR PZ Košice

Sudca akceptoval podnet povereného príslušníka Obvodného oddelenia PZ Veľká Ida na jeho väzobné stíhania. Muž, ktorého obvinili z prečinu nebezpečného vyhrážania, bol dovtedy umiestnený v cele policajného zaistenia.

Krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová informovala, že policajti v piatok (19. 7.) preverovali informáciu o tom, že na prístupovú komunikáciu vysypal odpad a znemožnil tým prechod ostatným občanom. Údajne mal tiež strieľať po policajnej hliadke.

Streľba na policajtov sa nepotvrdila

To, že sa na ceste nachádzal odpad, sa podľa jej slov potvrdilo. Obvineného našli v rovnaký deň na jednej z perešských ulíc, vedľa seba mal puzdro s mačetou. „Policajti po tejto osobe pátrali, pretože v dopoludňajších hodinách sa mala v katastri obce Malá Ida v okrese Košice-okolie vyhrážať trom mužom, ktorí boli v jednom z miestnych športových klubov, ublížením na zdraví, a na opasku mala mať zavesené spomenuté puzdro s mačetou,“ spresnila s tým, že muž vyhrážky viackrát zopakoval.

V súvislosti s časťou oznámenia o streľbe košickí kriminalisti počas prehliadky pozemkov a iných priestorov našli dve pušky. Streľba na policajtov sa nepotvrdila. „Avšak nájdené zbrane boli zaistené a zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie,“ dodala Ivanová.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM