Eva Mikulová Samospráva

Na magistrát môžete prísť aj s deťmi. Zriadili detský kútik

Na košickom magistráte vytvorili detský kútik za necelých 100 eur. Je určený pre deti návštevníkov, ktorí prídu na magistrát vybavovať úradné záležitosti.

Ilustračný obrázok k článku Na magistrát môžete prísť aj s deťmi. Zriadili detský kútik
Zdroj: Mesto Košice

Potrebujete si ísť niečo vybaviť na košický magistrát a rozmýšľate, kde za ten čas necháte svoje ratolesti? Už nemusíte mať obavy. Nový útulný detský kútik, nájdete vo vestibule magistrátu pri hlavnom vchode.

Poslušné, ale aj neposedné detičky sa odteraz budú môcť zahrať s plyšovými a inými hračkami, niečo si nakresliť, alebo vymaľovať obrázky, zatiaľ čo si ich rodičia a starí rodičia vybavia všetko potrebné. Náklady na zriadenie detského kútika nepresiahli 100 eur.

„Teší ma, že sme aj s kolektívom mojich spolupracovníkov za tak krátky čas stihli uviesť túto myšlienku do praxe. Magistrát je oddnes krajší a deti spolu s ich rodičmi aj vďaka týmto síce malým, no milým vylepšeniam spokojnejší. Fungujúce Košice sú mesto pre nás všetkých a verím, že Košičanov budeme môcť aj naďalej prekvapovať pozitívnymi zmenami k lepšiemu,“ uviedol primátor mesta Jaroslav Polaček.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM