Eva Mikulová Rôzne

VIDEO: Na Medzinárodnom veľtrhu vzdelávania Pro Educo sa predstaví 17 univerzít

Najvýznamnejšie fórum pre prezentáciu vzdelávania na východe Slovenska sa tento rok predstaví v najväčších a najatraktívnejších podmienkach v Steel Aréne.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Na Medzinárodnom veľtrhu vzdelávania Pro Educo sa predstaví 17 univerzít
Zdroj: TASR

Medzinárodný veľtrh vzdelávania sa 5. a 6. decembra 2018 predstaví v Košiciach už po 12. krát. Najvýznamnejšie fórum pre prezentáciu vzdelávania na východe Slovenska sa tento rok predstaví v najväčších a najatraktívnejších podmienkach, aké tento región poskytuje, v Steel Aréne.

Vstup je zadarmo

Svoje brány otvorí pre 8 000 mladých ľudí vo veku 14–24 rokov, ktorí tak budú mať jedinečnú príležitosť oboznámiť sa so študijnými programami 82 fakúlt 17 univerzít, nazrieť do zákulisia a ponuky 40 stredných škôl a prácu alebo vzdelávacie programy im ponúkne ďalších 20 inštitúcií a veľkých zamestnávateľov.

Okrem tejto pestrej ponuky bude počas celého veľtrhu prebiehať aj atraktívny pódiový program s množstvom prednášok a prezentácií určených práve pre cieľovú skupinu mladých ľudí. Vstup na veľtrh je bezplatný a vítaní sú samozrejme i všetci rodičia, ktorí s deťmi aktuálne riešia otázku ich ďalšieho vzdelania a kariéry.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM