Lenka Fedorová Rôzne

Na sídlisku Nad Jazerom vyrástla nákupná galéria: ZOZNAM obchodov aj termín otvorenia TU!

Práce na novej nákupnej galérii sa blížia ku koncu a my už teraz poznáme termín jej otvorenia. Pre náš web poskytol bližšie informácie o nákupnej galérii projektový manažér stavby Jozef Kabatier.

Ilustračný obrázok k článku Na sídlisku Nad Jazerom vyrástla nákupná galéria: ZOZNAM obchodov aj termín otvorenia TU!
Zdroj: Fotoarchív Kabatier/Istrofinal

Na sídlisku Nad jazerom vyrástla nová Nákupná galéria Naša. V súčasnosti na nej podľa slov projektového manažéra Jozefa Kabatiera intenzívne prebiehajú práce na vonkajších spevnených plochách( komunikácie, parkovisko – státia) a práce na vnútornom vybavení obchodných jednotiek (vzduchotechnika, elektroinštalácia, zdravotechnické rozvody, vnútorné povrchové úpravy).

Parkovacie miesta pri galérii

Podľa Kabatiera bude v rámci stavby Nákupnej galérie Naša vybudovaných 119 kolmých parkovacích státí, z toho 6 miest pre vozidlá imobilných a 5 miest pre rodiny s deťmi. Zároveň v rámci OC Kaufland bolo vybudovaných 215 parkovacích státí, takže celková kapacita parkoviska celej obchodnej zóny spolu činí 334 kolmých státí.

„Zároveň bude pred Nákupná galéria „NAŠA“ zriadená tzv. pešia zóna pre oddych návštevníkov s mobiliárom (lavičky) na posedenie v celkovom počte 13 ks v dvoch rôznych vyhotoveniach v zaujímavých dizajnoch. Samozrejme sme nezabudli ani na športovcov, keďže mesto Košice je európskym mestom športu pre rok 2016. Bude tu zriadený aj mobiliár pre návštevníkov na bicykli na uzamknutie bicyklov v počte 2ks,“ uviedol pre Košice 24 Kabatier.

V nákupnej galérii otvoria desiatku obchodov

Predpokladaný termín dokončenia a skolaudovania je 30. jún 2016, oficiálny termín otvorenia Nákupnej galérie „NAŠA“ je 18. august 2016 vzhľadom na skutočnosť, že podľa Kabatiera majú niektorí nájomcovia tzv. otváracie prázdniny.

V rámci galérie sú podľa Kabatiera momentálne zazmluvnení všetci budúci nájomcovia. Spolu ich je 10 a ide o tieto prevádzky: TAKKO, PEPCO, DM drogerie, KIK, 3N PLUS, Deichmann, Planeo, Exisport, SUPER ZOO a TEDi.

Ako ďalej dodal, ako investor chcú otvárať Nákupnú galériu „NAŠA“ a všetky obchodné jednotky naraz, takže preto je oficiálny termín otvorenia stanovený na august 2016.

Foto: Ilustračné

Môže vás zaujímať:

Fotogaléria Nákupnej galéria NAŠA
8
Galéria
Zdroj: Fotoarchív Kabatier/Istrofinal
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM