Krimi

Na Spiši došlo k TRAGÉDII: Muža v koľajisku zrazil vlak, zraneniam v nemocnici podľahol

Rušňovodič vlaku aj napriek snahe zrážke nedokázal zabrániť.

Ilustračný obrázok k článku Na Spiši došlo k TRAGÉDII: Muža v koľajisku zrazil vlak, zraneniam v nemocnici podľahol
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Tragédia na Spiši. V stredu v nočných hodinách k nej došlo na železničnej trati medzi Krompachmi a Margecanmi. Osobný vlak smerujúci z Popradu-Tatier do Košíc zrazil osobu, ktorá sa neoprávnene pohybovala v koľajisku. O prípade informoval Košický Korzár.

„Môžem potvrdiť, že v smere do železničnej stanice Margecany došlo k zrážke vlaku osobnej prepravy a 32-ročného muža. Rušňovodič vlaku aj napriek snahe a použitiu rýchločinného brzdenia a zvukového a výstražného systému zrážke už nedokázal zabrániť,“ cituje Korzár košickú policajnú hovorkyňu Lenku Ivanovú.

Podľa jej slov muž po zrážke ešte javil známky života, preto bol posádkou rýchlej zdravotnej pomoci transportovaný do nemocnice, ale okolo polnoci svojim zraneniam podľahol.

Železničná doprava v tomto úseku bola počas dokumentovania tragickej udalosti zastavená. Policajti po ukončení potrebných úkonov začali vo veci trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

"Vzhľadom na citlivosť prípadu aj s úctou k pozostalým bližšie ani podrobnejšie informácie poskytovať nebudeme,“ doplnila policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM