Správy Samospráva

Na účelovej ceste Zlatník – Opátka rátajte so zdržaním: Pozrite presný termín

Vodičov, ktorí využívajú prejazd cez účelovú cestu Zlatník-Opátka čakajú obmedzenia. Premávku áut budú riadiť regulovčíci.

Ilustračný obrázok k článku Na účelovej ceste Zlatník – Opátka rátajte so zdržaním: Pozrite presný termín
Zdroj: TASR/Dnes24.sk

Na účelovej komunikácii Zlatník – Opátka, ktorú využívajú motoristi počas rekonštrukcie mosta nad vodnou nádržou Ružín, bude v piatok (28.7.) a v pondelok (31.7.) regulovaná premávka. Úsek lesnej účelovej cesty bude priebežne uzatváraný od 6.00 h do 17.00 hod. v intervaloch trvajúcich približne 20 minút. Informoval o tom dnes Úrad Košického samosprávneho kraja (KSK).

„Na viacerých miestach sa na účelovej komunikácii pracuje na budovaní výhybní. Na úseky cesty bude zhotoviteľ navážať, rozprestierať a hutniť kameň na pripravených výhybniach. Premávku áut budú riadiť regulovčíci,“ uviedla Katarína Jantošovičová z referátu styku s médiami a verejnosťou Úradu KSK.

Z dôvodu bezpečnosti je potrebné, aby vodiči dodržiavali dopravné značenie, jazdili opatrne a ohľaduplne. Stavebné úpravy na účelovej komunikácii Zlatník – Opátka budú na základe prijatého opatrenia z krízového štábu trvať do 11. augusta 2017.

Foto: Ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM