Rôzne

Na východe Slovenska vyčíňal vietor, hasiči mali plné ruky práce

Hasiči na východe Slovenska počas piatka 22. februára, približne do 15.30 hodiny, zasahovali najmä pri popadaných stromoch, ale aj uvoľnených strechách.

Ilustračný obrázok k článku Na východe Slovenska vyčíňal vietor, hasiči mali plné ruky práce
Zdroj: TASR

Ako informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Košiciach, predpoludním ich v Krompachoch privolali k stromu spadnutému na auto. „Nebol tam nikto zranený,“ zdôraznil.

Odtrhlo vlajku

Na Komenského ulici v Košiciach zas hasiči boli pri odtrhnutej vlajke. Spadnutý strom odstraňovali aj na Sládkovičovej ulici v Košiciach, medzi Gemerskou Polomou a Hnilcom, nalomený odpratávajú v obci Mlynky v Spišskonovoveskom okrese.

V obci Stará Voda v okrese Gelnici privolali príslušníkov k spadnutému stromu, ktorý strhol stĺp elektrického vedenia. „Aktuálne zasahujú košickí hasiči na Medickej ulici, kde sú uvoľnené plechy na streche, a tiež v lokalite Alpinka smer Jahodná, kde je na ceste strom. Odtrhnutý plech zo strechy máme v Dobšinej v okrese Rožňava,“ priblížil.

Operačný dôstojník KR HaZZ v Prešove uviedol, že v súvislosti s počasím zasahovali hasiči v Poprade, a to pri spadnutom strome a čiastočne uvoľnenej streche na budove, ktorú zabezpečili, aby neohrozovala chodcov.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM