Lukáš Zavacký Správy

Najväčšia investícia na Pereši? VIZUALIZÁCIE obchodného centra s úradom vnútri

Na Pereši vyrastie nákupný dom, ktorý sa zrejme stane najväčšou investíciou v histórii mestskej časti. Zaujímavosťou je, že nebude len sídlom predajní.

Ilustračný obrázok k článku Najväčšia investícia na Pereši? VIZUALIZÁCIE obchodného centra s úradom vnútri
3
Galéria
Zdroj: Jozef Karabin

Za prítomnosti investora, spoločnosti JPC s.r.o., ktorá hradí všetky finančné prostriedky, primátora metropoly východu, starostu Jozefa Karabina a poslancov sídliska a pozvaných hostí sa uskutočnilo slávnostné poklepanie základného kameňa polyfunkčného objektu. Stáť bude na Revúckej 14.

„Priestory pre svoju činnosť si v ňom nájde moderný supermarket, poliklinika, lekáreň, veterinárna ambulancia, petshop, hobby market, kvetinárstvo, pizzeria, piváreň, kaviareň, výroba a predaj cukroviniek a dokonca Miestny úrad Košice – Pereš,“ uviedol J. Karabin.

Nová stavba s plochou strechou a dvoma podlažiami bude disponovať polozapusteným suterénom využívaným pre spoločenskú a športovú funkciu.

„Súčasťou bude aj upravená priľahlá verejná zeleň vrátane 44 miest na odstavenie vozidiel. Bezplatné parkovanie pre návštevníkov a 24 hodinové monitorovanie sa stane samozrejmosťou,“ doplnil starosta. Obchodné centrum by malo byť hotové v auguste 2017. Ak chcete vidieť vizualizácie projektu, pozrite si našu galériu.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM