Eva Mikulová Správy

Námestia miest sa opäť zaplnia. Pokračujú protesty – Za spravodlivé Slovensko

Po nedávno zverejnených šokujúcich informáciach o rôznych divných prepojeniach súdnictva a prokuratúry s čudnými ľuďmi a praktikami je tu ďalší protest.

Ilustračný obrázok k článku Námestia miest sa opäť zaplnia. Pokračujú protesty – Za spravodlivé Slovensko
14
Galéria

Námestia slovenských miest sa opäť naplnia protestujúcimi ľuďmi, ktorým ide o spravodlivosť.

V Košiciach sa protest Za spravodlivé Slovensko bude konať v piatok 18. októbra pri Dolnej bráne od 18,00 do 19,00 hodiny.

Kauza Gorila

Ako píšu organizátori, spolok Za slušné Slovensko, vražda Jána a Martiny bola dôsledkom obrovského, prehnitého systému mafiánskeho štátu.

„Po 14 rokoch sa dostala na verejnosť nahrávka Gorily, kauzy, pri ktorej sme už ani nedúfali, že sa raz prešetrí. Aj keď sme pravdepodobný obsah nahrávky poznali už roky, až teraz, pri jej počúvaní sa nám potvrdzujú snahy o absolútny rozpad štátu. Naše požiadavky na dôsledné vyšetrenie káuz a dôveryhodnú vládu stále trvajú. Dnešnými zisteniami sa rozširujú na ďalších ľudí,“ uvádzajú v svojom stanovisku na sociálnej sieti.

Vyzývajú na odchod

Výzvy organizátorov protestu, ktoré budú znieť aj na proteste sú tieto:

Prokurátori Trnka a Kováčik, Monika Jankovská a skupina kočnerových sudcov, odstúpte zo svojich verejných funkcií! Pán generálny prokurátor Čižnár, takmer dva roky čakáme na vaše sľúbené peklo. Konajte, alebo odíďte! Robert Fico. Už dnes je nanajvýš zrejmé že v politike skončíte, odídte! Váš projekt sociálnej demokracie je obrovský podvod na ľuďoch – hádžete im omrvinky v podobe sociálnych balíčkov a svojim ľuďom garantujete obrovské zákazky a beztrestnosť.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM