Krimi

NEŠŤASTIE na košickej stanici: Autobus zrazil ženu, 200 metrov ju vliekol a šúchal po ceste!

Hrôzostrašná dráma sa odohrala na autobusovej stanici v Košiciach!

Ilustračný obrázok k článku NEŠŤASTIE na košickej stanici: Autobus zrazil ženu, 200 metrov ju vliekol a šúchal po ceste!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Košický kraj

Košická polícia na sociálnej sieti informovala, že včera 20. mája vodič autobusu medzimestskej dopravy na cestnej komunikácii autobusovej stanice v Košiciach, medzi perónmi, na úrovni jedného z nástupíšť, s autobusom narazil do chodkyne, ktorá v tom čase prechádzala po vozovke na perón k autobusu.

„Po náraze chodkyňa spadla na vozovku, ostala ležať, to si však vodič autobusu nevšimol a prešiel ponad ležiacu chodkyňu, ktorú zakliesnenú zhruba v úrovni prednej nápravy, predného pravého kolesa vliekol a šúchal po ceste cca 200 metrov, až pokiaľ nezastal pri peróne,“ opisuje desivé okamihy polícia.

Až po zastavení a vystúpení z autobusu vodič započul kričanie zakliesnenej chodkyne, ktorú spod autobusu spolu s ďalšími ľuďmi vytiahol.

„Podľa predbežnej lekárskej správy chodkyňa utrpela ťažké zranenia a ostala hospitalizovaná v nemocnici, nikto iný sa nezranil,“ uviedla polícia.

Dychová skúška u vodiča bola negatívna. V čase dopravnej nehody sa v autobuse nachádzal len vodič autobusu. „Košický policajný vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví,“ doplnila polícia.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM