Alexandra Kolínská Krimi

Nevideli ste niekde túto dôchodkyňu? Jolana (73) z Košíc, sa rodine nehlási skoro 3 mesiace!

Muži zákona hľadajú nezvestnú Jolanu Buchtovú (73), ktorá odišla na poštu. Odvtedy ju nik z blízkych nevidel. Pomôžte polícii pri pátraní.

Ilustračný obrázok k článku Nevideli ste niekde túto dôchodkyňu? Jolana (73) z Košíc, sa rodine nehlási skoro 3 mesiace!
Zdroj: Dnes24.sk

Jolana Buchtová (73) sa rozišla dňa 04.09.2014 okolo 11:00 hod. so synom pri Pošte 12 v Košiciach na sídl. Nad jazerom za účelom návštevy svojho lekára a výberu peňazí na pošte. „V čase o 13:00 hod. sa mala stretnúť so synom na parkovisku za poštou na Spišskom námestí v Košiciach, kde však neprišla a mobilný telefón mala už potom vypnutý. Nezvestná sa doposiaľ domov nevrátila a zdržiava sa na neznámom mieste,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Hľadaná osoba je 160 cm vysoká, strednej postavy, šedo-zelené oči, krátke sivé vlasy (trvalá). Naposledy mala na sebe oblečené čierne nohavice, ružovú blúzku, biele sandále," povedala Mésarová.

Akékoľvek informácie o nezvestnej žene môžu občana oznámiť na ktoromkoľvek útvare PZ alebo telefonicky na známom telefónnom čísle 158. V čase od 07:30 do 15:30 hod. v pracovných dňoch priamo na oddelenie pátrania a výjazdov OR PZ v Košiciach na telefónnom čísle 09619–31073.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM