Krimi

Nina opísala svoj HRÔZOSTRAŠNÝ zážitok na košickom sídlisku. Upozornite aj svoje deti, vyzýva

Ozvali sa aj ďalšie Košičanky.

Ilustračný obrázok k článku Nina opísala svoj HRÔZOSTRAŠNÝ zážitok na košickom sídlisku. Upozornite aj svoje deti, vyzýva
Zdroj: Unsplash.com

„Prosím, upozornite svoje deti, dievčatá, že po sídlisku chodia aj úchyláci. Teraz (ešte je vidno) ma pri venčení psa predišiel chlap – Róm a začal sa ukájať. Skričala som na neho, že zavolám políciu a utiekol,“ zdieľala svoju nepríjemnú skúsenosť vo facebookovej skupine KVP- najkrajšie sídlisko v Košiciach Nina.

Prostredníctvom komentárov na ňu nadviazali aj ďalšie Košičanky. „Áno, moja mama bola vonku so synom a neďaleko ihriska, údajne bol na Klimkovičovej,“ napísala Nikola.

„Ja som ho stretla pred pár týždňami počas pekného slnečného dňa na Húskovej. Zavolala som políciu. Očividne to nepomohlo,“ pridala sa Daniela.

„Dúfam, že tú políciu ste aj volala. Bez nahlásenia polícia nevie, že má zvýšiť hliadkovanie, resp. sa viac zamerať na “podozrivých úchylákov”, ktorí pobehujú po KVP,“ zapojil sa do diskusie Ján.

Nina zareagovala, že políciu nevolala, keďže nemala pri sebe mobil. „Išla som domov na balkón a zakričala na ženy, čo boli s deťmi na ihrisku či nevidia ho tam a či ma počuli kričať, ale už sme ho nevideli,“ ozrejmila.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM