Eva Mikulová Šport

Noční bežci, pripravte sa. Košice Night run 2018 sa blíži

Siedmy ročník pripomenú aj medaily z behu v tvare sedmičky. Bežci budú mať na výber z dvoch originálnych tričiek. Budú biele a čierne.

Ilustračný obrázok k článku Noční bežci, pripravte sa. Košice Night run 2018 sa blíži
15
Galéria
Zdroj: Košice Night Run

Stovky bežcov spojí trať v historickom centre Košíc už 7. septembra. Športoví nadšenci, rekreační bežci i fanúšikovia, to všetko patrí ku Košickému Nočnému behu.

Beh s jedinečnou atmosférou vdýchne do centra metropoly východu opäť športového ducha ale aj atraktívny program pre návštevníkov.

Na trati dlhej 10 kilometrov, vedúcej historickým centrom si na svoje prídu všetci, dokonca aj najmenší. Deti odbehnú jeden okruh v dľžke 5 kilometrov.

Program aj pre nebežcov

Košice Night Run je už medzi bežcami pojem. Je to beh, korý si mnohí užívajú už roky, čo im pripomínajú aj originálne medaily z behu. Siedmy ročník im poličku obohatí o jedinečný kúsok, a to medailu v tvare sedmičky. Získa ju prvých 2000 zaregistro­vaných bežcov. Rovnako tak aj tričká v dvoch farebných mutáciách, ideálných na behanie, podobne v novom dizajne.

Súčasťou Košického Nočného Behu sú tradične aj hudobné pódiá osadené popri trati či súťaže na hlavnom pódiu. Poprední dídžeji, lokálne kapely a elektrizujúca atmosféra behu v žiari svetiel, to všetko prinesie aj siedmy ročník.

Registrácia

Ak sa chcete pridať k bežcom, rozhodnúť by ste sa mali čím skôr. Počet bežcov je aj v siedmom ročníku limitovaný. Registrujte sa preto na www.nightrun.sk.

Košický nočný beh po novom: Tentokrát sa bežalo 10 km!
15
Galéria
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM