Tlačové správy

Nové kaderníctvo plní sny Košičaniek: Pozrite, ako vedia predlžovať vlasy!

Novootvorené kaderníctvo a barbier na Gemerskej 3 má už množstvo spokojných zákazníčok a zákazníkov. Za krátky čas dokázali, že svoje remeslo vykonávajú na vysokej úrovni.

Zdroj: Glam Hair by Luci

Kaderníctvo Glam Hair by Luci vzniklo len v júni tohto roka. Ale aj za ten krátky čas si už vytvorilo dobré meno v metropole východu.

Sme veľmi radi, že si k nám ľudia našli cestu. V tak silnej konkurencii, aká je v Košiciach, je náročné uspieť. Nespokojný zákazník dokáže novootvorené kaderníctvo doslova pochovať jedinou zlou recenziou. Nám sa to našťastie nestalo a na to sme veľmi hrdí,“ hovorí vyučená kaderníčka a zároveň majiteľka nového štúdia, Lucia Šimková. Po krátkej prestávke sa musela na naliehanie svojich zákazníčok vrátiť k profesii.

Kaderníctvo Glam Hair by Luci prerazilo najmä TAPE metodou predlžovania vlasov. „Po konzultácii so zákazníčkou a na základe vhodnosti vieme, samozrejme, použiť aj iné možnosti napojenia. A to všetko za bezkonkurenčné ceny,“ dodáva Šimková.

V novootvorenom kaderníctve, kde poskytujú všetky štandardné kadernícke a barbierské služby vrátane profesionálneho farbenia vlasov, si potrpia na výnimočný prístup k zákazníkom. „Zákazníčkam poskytujeme aj bezplatné poradenstvo o správnej starostlivosti o vlasy, aby boli zdravé, pevnejšie a lesklejšie,“ hovorí ďalej majiteľka nového štúdia.

Do kaderníctva Glam Hair by Luci sa môžete objednať výhradne telefonicky na čísle 0905 760 805

Výhodou je pohodlné parkovanie.

Novinky môžete sledovať na Instagrame kaderníctva.

Glam Hair by Luci plní sny Košičaniek
2
Galéria
Zdroj: Glam Hair by Luci

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Glam Hair by Luci
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM