Lukáš Zavacký Správy

Nové možnosti pre rodiny z Košíc: Mestská časť s bezplatným detským kútikom, FOTO

Niektoré košické rodiny s malými deťmi sa môžu tešiť z krásneho darčeka. Pripravila ho mestská časť, ktorá otvorila detský kútik.

Ilustračný obrázok k článku Nové možnosti pre rodiny z Košíc: Mestská časť s bezplatným detským kútikom, FOTO
1
Galéria

V metropole východu sa myslí aj na tých najmenších. Nedávno sme vás napríklad informovali o tom, že neďaleko centra sa pre nich postavila nová plocha s množstvom hracích prvkov. Na mieste sa nachádza veža, sklz, hojdačky, kladina, lanová časť a zvieratká pryžovej gumy. Ďalšie možnosti poskytol aj Poľov.

Miestny úrad im umožnil stretávať sa každú stredu od 9:00 do 12:00 hod. v spoločenskej miestnosti kultúrneho domu. V prípade veľkého záujmu sa vraj majú otváracie hodiny rozšíriť. Priestor má slúžiť na rôzne pohybové aktivity a hry.

„Detský kútik je zadarmo, slúži ako náhrada ihriska Lienka počas zimných mesiacov,“ vyjadrila sa Marcela Vojtašková, referentka z miestneho úradu.

V prípade akýchkoľvek nejasností môžu ľudia adresovať svoje otázky na starostu Ladislava Bradu (0918 353 752) alebo na pani Macichovú (0907 420 764). Pozrieť si ho môžete v našej fotogalérii.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM