Lenka Fedorová Rôzne

Nový týždeň s novinkami: Zabavte sa v Košiciach na top 10 akciách

Začiatok nového školského roka priniesol do Košíc aj nové akcie a podujatia. S naším aktuálnym prehľadom vám nič neujde.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň s novinkami: Zabavte sa v Košiciach na top 10 akciách
Zdroj: TASR

ČERT A KÁČA

6. september 2016 o 17:00, Tip-Top

Mestská časť Košice-Staré Mesto usporiada posledné vystúpenie v rámci Staromestského kultúrneho leta 2016. Bábková hra, vychádza z motívov ľudovej rozprávky, ktorú napísala Božena Němcová. Predstavenie je určené pre najmenších divákov.

STROMBOLI

6. septembra 2016 o 20:00, Spoločenský pavilón

V Košiciach budete mať možno poslednú možnosť uvidieť legendárnu skupinu Stromboli v pôvodnej zostave. Michal Pavlíček privedie svoje STROMBOLI v originálnom zložení s Bárou Basikovou, Vilémom Čokom, Vendulou Kašpárkovou, Jiřím Veselým a Kladiom Kryšpínom.

THE BIG CIGARS: LEGENDÁRNY BLUES

9. septembra 2016 o 20:00, HalmiCaffe

Koncert bluesovej legendy The Big Cigars tvorí partia piatich muzikantov, ktorí presvedčia o tom, že blues ako žáner je stále živý. Hudobný štýl The Big Cigars je tak u nás originálny.

QUEER JANE

9. septembra 2016 o 20:00, Tabačka KulturFabrik

Skupina Queer Jane bola prvotne nápadom jedného muža, gitaristu, speváka a songwritera Vlada Nosáľa. Túžby po sláve ho však prinútila osloviť bubeníka Adama Jánoša ako aj basáka Lukáša Valtera.

REVIVAL FEST

10. septembra 2016 o 18:00, Amfiteáter Košice

Amfiteáter už onedlho rozozvučí festivalová revival hudba, kde sa predstavia kapely LUCIE + WANASTOVI VJECI revival, GeROCK – KABÁT revival, THE MINORITY – GREEN DAY revival, BON JOVI revival l AC/DC revival a MTB – IRON MAIDEN revival.

FESTIVAL MASKOTOV

11. september 2016 o 14:30, Zoo Košice-Kavečany

Veľký Festival Maskotov opäť navštívi košickú zoo. Viac ako päťdesiat postavičiek maskotov vyčaruje dobrú náladu vám aj deťom. Nebude chýbať zaujímavý program i fotenie.

HC KOŠICE – HK POPRAD

9. september 2016 o 17:30, Steel Aréna

Už v piatok, 9. septembra si prídu na svoje nadšenci hokeja a fanúšikovia domáceho HC Košice. V Steel Aréne sa stretnú s Popradom.

CRAZY COLORS: RUN AND BY HAPPY

11. september 2016, Košice

Farebnosť a radosť z behu idú ruka v ruke, a tak sa v metropole východu uskutoční prvý ročník najfarebnejšieho behu na Slovensku. Okrem Košíc si vychutnajú farebnú atmosféru aj bežci V Bratislave a Poprade.

STAROMESTSKÉ TRHY 2016

9. – 10. septembra 2016, Košice – Staré mesto

V rámci Košických slávností vína sa 9. a 10. septembra 2016 uskutočnia v Starom meste Staromestské trhy. Na sobotu si organizátori pre rodiny pripravili od 12:00 do 15:00 zaujímavý program v štýle country.

OFFROAD

6. – 11. septembra 2016 o 15:00 a 16:30, Zoo Košice – Kavečany

Len vy, stáda zvierat a spoľahlivý sprievodca. Vychutnajte si jazdu safariautom. Po návrate z divočiny môžete výlet zakončiť večerou a ako darček navyše od nás dostanete balíček.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM