Alexandra Kolínská Hokej

Oceliari reagujú na zranenie Melicherčíka: Do tímu angažovali nového brankára!

Zranenie košického gólmana Marcela Melicherčíka zasiahlo do zostavy HC Košice. Klub však dlho neváhal a dočasne angažoval do tímu jeho náhradníka.

Ilustračný obrázok k článku Oceliari reagujú na zranenie Melicherčíka: Do tímu angažovali nového brankára!
Zdroj: TASR

Hokejový klub Oceliarov sa dohodol na angažovaní košického odchovanca, ktorý naposledy pôsobil v Pardubiciach Brankár Tomáš Halász naposledy pôsobil v českom extraligovom mužstve Dynamo Pardubice, kde ukončil spoluprácu 31. augusta 2015.

„Po zranení Marcela Melicherčíka sme museli veľmi rýchle zareagovať na vzniknutú situáciu. Magnetická rezonancia ukázala, že Marcel bude nútene odpočívať minimálne tri týždne a až následne môže začať s tréningom a predzápasovou prípravou. Od úvodného kola Tipsport ligy, ktorá začína 11. 9., až do konca mesiaca odohráme 8 zápasov, vrátane play-off zápasu CHL, a potom do 11. októbra ďalších šesť. To je v priebehu nadchádzajúceho mesiaca 14 zápasov, z toho dva v play-off CHL. Na súpisku CHL môžeme doplniť ďalšieho brankára iba do 8. septembra," uviedol generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš.

„Sme radi, že Dominik Riečický výborne zastúpil Marcela Melicherčíka v kľúčových zápasoch Ligy majstrov a aj preto sme sa s Tomášom Halásom zatiaľ dohodli na mesačnej zmluve, kde by počas svojho pôsobenia v Košiciach mal kryť chrbát práve Dominikovi Riečickému. Tomáš pozná prakticky všetkých našich chlapcov, je košickým odchovancom, v danej situácii je to tak pre nás, ako aj pre Tomáša, najlepšia voľba,“ dodal.

Košickí majstri pripravili pre fanúšikov autogramiádu, kde predstavia aj svoje nové dresy. To však nie je všetko, čo fanúšikovia HC Košice uvidia. Viac sa dočítate v článku Špeciálne dresy aj autogramiáda: Fanúšikov HC Košice čaká veľké prekvapenie!

Foto: ilustračné

Zdroj: HC Košice (oficiálny web)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM