Michal Lendel Krimi

Odparkovaný ford si "užil" svoje: Jeden mladík do neho kopal, druhý na strechu hodil smetiak!

Budíček ako zo zlého sna! Podľa polície na pozemku rodinného domu v obci Seňa v okrese Košice - okolie vyčíňali mladíci a "užilo" si to zaparkované auto. Vzduchom letela dokonca aj nádoba na odpadky, ktorá skončila na streche odparkovaného fordu.

Ilustračný obrázok k článku Odparkovaný ford si "užil" svoje: Jeden mladík do neho kopal, druhý na strechu hodil smetiak!
Zdroj: Webnoviny.sk

V sobotu okolo 2:00 hodine traja mladíci z okresu Košice-okolie v obci Seňa vnikli cez oplotenie na pozemok rodinného domu. Podľa polície jeden z nich na dvore domu pristúpil k autu značky Ford Scorpio a začal do jeho karosérie kopať. „Ďalší z mužov hodil na strechu vozidla kovovú nádobu na odpadky. Na hluk sa zobudil majiteľ, no keď z domu vyšiel tak páchatelia z miesta ušli,“ uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Poškodením vozidla spôsobili škodu vo výške 500 eur.

Muži zákona trojicu mladíkov vo veku od 21 do 29 rokov vypátrali a obvinil z prečinov porušovania domovej slobody a poškodzovania cudzej veci, začo im v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 1 až 5 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM