Kultúra

Bohatý program a veľa zábavy: Deň detí prilákal stovky malých Michalovčanov

Športové atrakcie, jazda na koňoch či prehliadka krásnych motoriek značky Harley Davidson. Deti z Michaloviec a okolia prežili pred známym obchodným centrom v Michalovciach popoludnie plné zábavy a dobrej nálady.

Ilustračný obrázok k článku Bohatý program a veľa zábavy: Deň detí prilákal stovky malých Michalovčanov
Zdroj: Dnes24.sk

Deti sa mohli zapojiť do rôznych súťaží. Na parkovisku pred obchodným centrom mali k dispozícii nafukovací hrad, trampolínu, autíčka, hokej či futbal. „Za účasť v jednotlivých súťažiach získali na kartičky pečiatky, za ktoré potom dostali tombolové lístky. V tombole na nich čakalo viac ako 60 pekných cien,“ prezradila Eva Bučková, marketingová manažérka OC.

Ponúkli niečo pre každého

Maškrtné jazýčky detí aj dospelých potešila ochutnávka čokoládových výrobkov. „Detičky počas športovo-zábavného popoludnia vydali množstvo energie, doplniť si ju mohli čokoládou, ktorú majú určite velmi rady,“ doplnila Bučková.

Ratolesti si mohli vyskúšať, aké je to byť súčasťou módnej prehliadky. „Aby sa na móle cítili, ako skutočné modelky, tak sme ich obliekli do najnovšej športovej kolekcie. O vizáž sa postarala Eva Ferková a nádherné účesy modelom na hlavách vyčaril Lukáš Očenáš, majster sveta v účesovej tvorbe,“ dodala.

Jazda na koňoch vzbudila veľký záujem detí

Malých aj veľkých chlapov zaujali najmä vystavené motorky. Deti sa mohli na motorkách odfotiť, zažiť ich zvuk a zapojiť sa do súťaže o Harley na víkend. Veľký záujem mali detičky aj o jazdu na koníkoch. „Mohli sa na svet pozrieť z konského chrbta. Vraví sa, že je to ten najkrajší pohľad,“ prezradil Štefan Barančík z ranča v Kamenici nad Cirochou.

Výbornú atmosféru počas tohto dňa dotvárala prešovská skupina Stopa. Tá návštevníkom zábavného popoludnia zahrala vlastné, ale aj prevzaté pesničky.

Foto: Vladimír Bučko

Deň detí pri obchodnom centre
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM