Krimi

Dráma v rodinnom dome pri Michalovciach: Brutálny útok na manželov pred očami detí

Polícia opisuje prípad, ktorý pripomína scénu z filmu. Začalo to búchaním na dvere rodinného domu a skončilo hrozivým útokom.

Ilustračný obrázok k článku Dráma v rodinnom dome pri Michalovciach: Brutálny útok na manželov pred očami detí
5
Galéria

Muž (40) z Humenného mal podľa policajtov vojsť na pozemok rodinného domu v obci Tušická Nová Ves. Po tom, ako poškodil autá zaparkované na dvore, búchal na vchodové dvere a kričal: „Otvor, lebo vás všetkých pozabíjam“. O prípade informuje košická krajská polícia.

Vyčíňajúci muž podľa policajtov chcel vydať ženu, tá sa však v dome nenachádzala, ani v ňom nemá trvalý pobyt. Počas svojej zúrivosti rozbil sklenú výplň na deivatich oknách.

Opakovane kričal: „Počítam do päť, ak mi ju nedáte, vojdem dnu a všetkých vás pozabíjam“, na čo do domu skutočne cez jedno z rozbitých okien vošiel. Na poschodí napadol majiteľa domu a jeho manželku pred očami ich detí. Útočníka sa do príchodu policajnej hliadky podarilo spacifikovať príbuzným. Muž bol umiestnený do policajnej cely a po vykonaní procesných úkonov obvinený z prečinu porušovania domovej slobody, prečinu nebezpečného vyhrážania a prečinu poškodzovania cudzej veci a vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie," uvádza polícia s tým, že sudca Okresného súdu v Michalovciach v tzv. superrýchlom konaní väzbu nahradil podmienečným trestom.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM