Rôzne

Ďurovčík a jeho tanečníci ohúrili NEW YORK: Pozvánka na PÁRTY, kde sa natáčal ikonický film!

Slovenské divadlo tanca pod vedením Jána Ďurovčíka ohúrilo New York, vrátane producentky, ktorá stojí aj za muzikálom Moulin Rouge.

Ilustračný obrázok k článku Ďurovčík a jeho tanečníci ohúrili NEW YORK: Pozvánka na PÁRTY, kde sa natáčal ikonický film!
Zdroj: Facebook.com/Ján Ďurovčík , Unsplash.com

Slovenské divadlo tanca sa predstavilo po tretíkrát v New Yorku. Predstavenie Carmen pod režisérskou taktovkou rodáka z Michaloviec Jána Ďurovčíka zaplnilo Manhattan Theatre. V nadšenom publiku bola aj známa muzikálová producentka Sophia Qi.

„Majiteľka prestížneho ocenenia Tony Awards sa prišla na nás pozrieť. Som poctený,“ uviedol pre Nový Čas dojatý Ďurovčík.

A to najlepšie ešte len príde. „Sophie prišla za nami a všetkých nás pozvala do svojho apartmánu. Normálne zorganizovala takú afterparty. V tom apartmáne sa natáčal film Wall Street. Bolo to úžasné,“ rozplýval sa známy choreograf a režisér.

Ďurovčík a spol. už zahviezdili aj v Pekingu, v Toronte či v Ríme.

Snímka Wall Street je vysoko hodnotený film z roku 1987 v hlavnej úlohe s Charlie Sheenom a Michael Douglasom. Príbeh, ktorý režíroval Oliver Stone, je zo sveta burzových maklérov.

Zdroj: Facebook

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM