Rôzne

KURIOZITA DŇA: Kde sa tu vzal? Vodičov v Strážskom prekvapil dráčik na priechode! VIDEO

Nezvyčajný výjav sa naskytol v Strážskom. Ulicami mesta si vykračoval dráčik. O čo ide?

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Kde sa tu vzal? Vodičov v Strážskom prekvapil dráčik na priechode! VIDEO
Zdroj: Facebook.com/Strážske a okolie

Kráčajúci dráčik, pre niekoho skôr žabiak, vyčaril úsmev na tvárach mnohých okoloidúcich aj vodičov v Strážskom. Obletel tiež sociálne siete, zábery z priechodu pre chodcov si pozreli desaťtisíce užívateľov.

„Vyčaril mi úsmev na tvári cestou do potravín,“ okomentovala Anka, ktorá ho stretla aj v skutočnosti. „Prišiel z Kvakoviec alebo zo Žabian,“ smeje sa Rado.

„Troška spríjemnenie na ráno,“ pridal sa Peter. „Podľa mňa super. Dodržiava čo má a ľuďom vyčarí úsmev na tvári,“ napísala Eva.

Dlho však nebolo zrejmé, prečo si niekto obliekol túto masku a chodil takto ulicami Strážskeho. Neskôr vyšlo najavo, že ide o formu propagácie podujatia.

„Náš dráčik si získal srdcia mnohých z vás! Od rána viac ako 70-tisíc pozretí, čo nás veľmi teší. Plno skvelých reakcií, lajkov, komentárov… Dokonca sa o ňom zmienili aj Funradio a rádio Vlna. Kamaráti, ak sa s ním ešte chcete stretnúť, máte skvelú príležitosť už tento víkend na najväčšej interiérovej skákacej párty na Zemplíne, ktorá sa bude konať v Strážskom,“ dočítate sa na sociálnej sieti.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM