Správy

Máte nápad, ktorý obohatí život v meste? Radnica podporí vybrané projekty

Metropola Zemplína podporí vybrané prospešné projekty, ktoré obohatia život v Michalovciach v roku 2021 pre obyvateľov aj návštevníkov mesta

Ilustračný obrázok k článku Máte nápad, ktorý obohatí život v meste? Radnica podporí vybrané projekty
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Michalovce aj v roku 2020 vyčlenili v rozpočte Mesta finančné prostriedky na poskytnutie dotácií. Tieto finančné prostriedky Mesto v uplynulom roku poskytlo na základe Všeobecne záväzného nariadenia (VZN) č. 207/2019 o poskytovaní dotácií z rozpočtu Mesta Michalovce právnickým a fyzickým osobám – podnikateľom, ktorí majú sídlo alebo trvalý pobyt na území mesta Michalovce, alebo ktoré pôsobia, vykonávajú činnosť na území mesta, alebo poskytujú služby obyvateľom mesta Michalovce.

Termín?

Termín je do konca februára. Aj v roku 2021 Mesto plánuje podporiť projekty vo všetkých oblastiach, definovaných VZN č. 207/2019. Subjekty, ktoré plánujú realizovať verejno-prospešné podujatia v oblasti školstva, kultúry, športu, životného prostredia, v sociálnej oblasti či charity v mesiacoch apríl až december 2021, sa môžu so svojimi projektami uchádzať o poskytnutie dotácie do 28. februára.

Pandemická situácia

„Privítame prospešné projekty, ktoré obohatia život v Michalovciach v roku 2021 pre obyvateľov aj návštevníkov mesta,“ zverejnila radnica.

Ďalej dodala, že žiadatelia by v tomto roku mali brať do úvahy súčasnú pandemickú situáciu a tej prispôsobiť aj charakter projektov a z toho vyplývajúce ich následné úspešné zrealizovanie.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM