Veronika Ondo-Cholewová Kultúra

Michalovce čaká veľká módna šou: Prehliadky, návrhári aj krásne modelky

Milovníci módy sa v Michalovciach majú na čo tešiť. Naše mesto čaká veľká módna šou. A bude sa veru dať na čo pozerať.

Ilustračný obrázok k článku Michalovce čaká veľká módna šou: Prehliadky, návrhári aj krásne modelky
Zdroj: TASR

Michalovce už onedlho čaká udalosť, ktorá určite poteší dámy a pánov milujúcich módu, krásu, originalitu a extravaganciu. Ak máte radi módu, nemali by ste chýbať 31. októbra od 19:00 do 21:00 hod. v Mestskej športovej hale v Michalovciach. Tá sa totiž vtedy premení na jeden veľký fashion dom. Brány sa otvoria pritom už od 18:00 hod.

Príde aj Miss Slovensko

Hlavná módna šou bude rozdelená do dvoch blokov po tri prehliadky, medzi ktorými budú prestávky. Hlavný program sa začne o 19:00 hod. Slávnostným fashion večerom bude sprevádzať populárna slovenská herečka Lucia Siposová.

Ako informovali organizátori, v rámci módnej prehliadky uvidíte Karolínu Chomistekovú (Miss Slovensko 2013), módnu návrhárku Luciu Kirinovič, či umelkyňu, ktorá sa úspešne snaží vrátiť do módy tradičnú ľudovú modrotlač – Mišenu Juhász.

Aj dvojnásobný majster sveta

Svoju módnu tvorbu predstaví aj Jana Polak, naša rodáčka z Michaloviec. Okrem toho sa môžete prísť pozrieť aj na svadobné salóny, či rôzne módne značky. Na pódiu nebude chýbať tanečník Filip Jankovič, ktorý tanečné kreácie predviedol aj na minulom ročníku.

O účesy sa postará Michalovčan Lukáš Očenáš, dvojnásobný majster sveta v účesovej tvorbe. Hudobným hosťom bude Marco Rajt, husľový virtuóz a držiteľ platinovej platne.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM