Rôzne

Michalovskí gymnazisti počas jarných prázdnin: Voľné chvíle si užívajú v tejto zaujímavej destinácii

Viacero študentov Gymnázia P. Horova sa ocitlo v týchto dňoch v zaujímavej zahraničnej destinácii. Aha, kde si užívajú voľné chvíle.

Ilustračný obrázok k článku Michalovskí gymnazisti počas jarných prázdnin: Voľné chvíle si užívajú v tejto zaujímavej destinácii
12
Galéria
Zdroj: Gymnázium P. Horova v Mi

Michalovské najstaršie gymnázium dáva jarným prázdninám atraktívny a zaujímavý rozmer. Viacerí študenti Gymnázia Pavla Horova si totiž vyrazili na exkurziu do zahraničia.

Spoznávajú Škótsko

Zatiaľ čo niektorí študenti GPH počas jarných prázdnin oddychujú doma, iní si vychutnávajú voľné dni s učiteľmi a to za našimi hranicami. V sprievode pedagogického dozoru sa totiž vybrali spoznávať Škótsko.

Týždňovú exkurziu odštartovali ešte pred oficiálnym začiatkom prázdnin a odleteli za hranice Slovenska. V Škótsku už videli historické pamiatky, katedrály či zámky. A stihli už nadobudnúť nejeden zaujímavý zážitok.

Ostrov drakov

Škótsko je krajinou, kde vznikali legendy o vodných koňoch a drakoch. Preto ani michalovskí študenti nevynechali Ostrov drakov Skye. Okrem leteckej si tak vyskúšali i lodnú dopravu.

Pripomenuli si aj príbehy stredovekých hradov, starých škótskych rodov, duchov a príšer. Ohúril ich tiež najväčší a najsevernejšie postavený zámok v Škótsku, ktorý leží na východnom pobreží Vysočiny, Dunrobin castle.

Pozrite si v našej fotogalérii viac záberov z výletu michalovských gymnazistov.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

FOTOGALÉRIA: Študenti Gymnázia P. Horova zažívajú prázdninový oddych v Škótsku
12
Galéria
Zdroj: Gymnázium P. Horova v Mi

Ak si chcete urobiť výlet trochu bližšie, možno vás inšpiruje video z vodopádu Skok.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM