Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Miss Veronika Vargová a spevák Kristián Dufinec: Známi Michalovčania tvoria pár!

Kristiána Dufinca spája s Veronikou Vargovou viac ako to, že obidvaja pochádzajú z Michaloviec. Tvoria spolu totiž pár. Prečítajte si rozhovor.

Ilustračný obrázok k článku Miss Veronika Vargová a spevák Kristián Dufinec: Známi Michalovčania tvoria pár!
Zdroj: Archív Veroniky Vargovej

Nedávno sme vám priniesli článok o Miss Folklór 2016. Týmto titulom sa môže pochváliť Veronika Vargová, ktorú sme v rozhovore vyspovedali. S touto krásnou Michalovčankou však súvisí aj známy Michalovčan Kristián Dufinec, o ktorom sme už tiež, čo-to popísali. Veronika nám v rozhovore prezradila, že tvoria spolu pár.

Čítajte tiež: Michalovčan spieva o ženách, ktoré prehliadame: Kristián Dufinec so svojou kapelou Iconito chcú zmenu

Od získania titulu Miss Folklór prešiel už nejaký čas, ako vám to pomohlo?

Tento titul mi určite dal viac, ako som predpokladala. Spoznala som kopec nových, úžasných ľudí. Mám celkom dosť ponúk na rôzne projekty, akcie a fotenia, z čoho sa veľmi teším. Párkrát sa mi stalo, že ma niekto oslovil na ulici a blahoželal mi k titulu, sú to naozaj veľmi príjemné situácie, na ktoré budem s úsmevom spomínať. Dievčatá-finalistky sú naozaj skromné a milé baby, s ktorými som si naozaj sadla, a s ktorými určite ostaneme v kontakte. Tiež plánujeme nejaké spoločné stretnutie na Donovaloch a kadečo iné.

Aké sú vaše plány do budúcna?

Po určitých životných skúsenostiach sa snažím menej plánovať a viac si užívať prítomnosť. Nie vždy sa oplatí robiť si plány, aby sme neskôr neboli sklamaní, že nám niečo v živote nevyšlo. Samozrejme, nejakú víziu do budúcna mám, hlavne si postupne začínam plniť sny, aj keď to ide pomaly, viem že sa raz všetko, čo si v živote zaumienime dostaví v správnom čase, keď to budeme najmenej očakávať.

Najkrajšia folkloristka Veronika Vargová a spevák Kristián Dufinec. / Zdroj: Archív Veroniky Vargovej

Ako dlho sa venujete folklóru?

Folklóru sa venujem nie úplne od malička, kedže najprv som tancovala spoločenské tance v tanečnej škole v Michalovciach, vydržalo mi to len jeden rok. Potom som začala navštevovať umeleckú školu a tancovať moderné tance, no aj to nebola moja šálka kávy. Nakoniec som sa rozhodla pre folklór. V treťom ročníku na základnej škole som začala navštevovať folklórny súbor Zemplín a tancovala som tam celých 11 rokov. Ďakujem mu za všetko, čo som sa o folklóre naučila. Naučili ma tancovať, našla som si druhú rodinu a skvelých kamarátov, na ktorých sa môžem vždy spoľahnúť. Vďaka tomu, čo som sa naučila mám teraz možnosť vystupovať na ešte väčších pódiách. A folklór sa pre mňa stal súčasťou každodenného života.

A kde pôsobíte momentálne?

Momentálne pôsobím v umeleckom súbore Lúčnica v Bratislave, kde tancujem už štvrtý rok.

Počas vyhlásenia výsledkov Miss folklór 2016. / Zdroj: Archív Veroniky Vargovej

Váš priateľ je hudobník Kristián Dufinec?

Áno, áno. Môj priateľ je už presnejšie šesť rokov hudobník Kristián Dufinec, s ktorým zdieľam veľké množstvo životných úspechov aj neúspechov.

Ako vás spája folklór?

Spája nás hlavne folklór, neviem si veľmi predstaviť. ako by sme fungovali, keby jeden z nás nebol folklorista a to už len z toho dôvodu, že to zaberá veľmi veľa voľného času. Kedže obidvaja študujeme a tancujeme v Lúčnici, nemáme veľa času sami pre seba. Zoznámili sme sa práve vo folklórnom súbore Zemplín asi pred deviatimi rokmi, ak sa nemýlim. Síce bol o dva roky starší a netancovali sme spolu v jednej tanečnej skupine, aj napriek tomu sa nejakou náhodou, (nemali sme dostatok chlapcov, ktorí by išli na zájazd) ocitol s nami na zájazde v Maďarsku, kde sme sa prvýkrát začali rozprávať a tak nejak postupne sa to medzi nami začalo.

Čítajte tiež: Michalovský hudobník Kristián Dufinec: Napísať futbalovú hymnu bola pre našu kapelu obrovská výzva

FOTO: Miss z Michaloviec a známy hudobník. Tvoria spolu pár!
16
Galéria
Zdroj: Archív Veroniky Vargovej
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM